Digitalizace – cesta k ještě vyšší efektivitě na operačních sálech

Do stále více oborů lidské činnosti proniká digitalizace a zdravotnictví není výjimkou. Moderní technologie šetří čas, materiál a zvyšují kvalitu zdravotní péče, a proto byly vždy součástí všech úrovní činnosti společnosti Mölnlycke. Naším dalším krokem na cestě k ještě větší digitalizaci je on-line portál Mölnlycke® Portal. Náš nový nástroj vám pomůže zjednodušit a optimalizovat systém objednávání operačních setů *ProcedurePak.

*ProcedurePak šetří při přípravě operace až 40 % času

Už dnes operační sety *ProcedurePak značně zvyšují efektivitu na operačních sálech. Tyto sterilní treje obsahují všechny jednorázové prostředky potřebné pro konkrétní úkon. V jednom jediném balení jsou chirurgické nástroje, speciální roušky a další produkty. Lékaři si mohou vybírat z našich předpřipravených setů určených pro jednotlivém specializace, nebo si nechat sety sestavit podle svých individuálních požadavků.

Jeden *ProcedurePak tak nahrazuje velké množství samostatně balených produktů. Zdravotnický personál tak ušetří až 40 % času potřebného k přípravě operace. Velkou výhodou *ProcedurePak je také to, že snižuje množství spotřebovaných produktů a obalového materiálu a jedná se tak o ekonomičtější i ekologičtější postup.

Objednávky přesně podle vašich představ

Náš nový on-line portál Mölnlycke Portal je navržen tak, aby maximálně zjednodušil vytváření a upravování objednávek setů *ProcedurePak. Systém je založen na naprosté transparentnosti, a tak různí zaměstnanci mohou nahlížet do každého *ProcedurePak setu a vidět všechny jeho komponenty. Tato přehlednost pomáhá šetřit finanční prostředky a zajišťuje, že budou mít lékaři v setech všechny potřebné produkty pro daný úkon. Možnosti přístupu jednotlivých zaměstnanců k datům lze samozřejmě flexibilně přizpůsobovat.

Další předností portálu je velké množství generovaných dat. V Mölnlycke Portal najdete na jednom místě analýzy, statistiky, zprávy a přehledy o všech vašich aktivitách v historii. Jedná se o skvělý nástroj, který vám pomůže podle vašich individuálních potřeb optimalizovat objednávky tak, abyste šetřili čas i peníze. Veškerá data lze jednoduše exportovat do formátů Excel a PDF. Pro snadný přístup odkudkoliv je portál Mölnlycke Portal přístupný z počítačů, iPadů i tabletů.

Pomocí velkého množství dat a podrobných statistik o vaší nákupní historii vám on-line portál Mölnlycke® Portal pomůže vytvářet a upravovat objednávky tak, aby sety *ProcedurePak na 100 % splnily vaše požadavky. Vyzkoušejte náš nový nástroj a postupte na novou úroveň efektivity na operačních sálech.

*Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Vstupujete na stránky, které jsou určeny zdravotnickým odborníkům a nikoliv laické veřejnosti.

Kliknutím na tlačítko “Rozumím” potvrzujete, že jste odborníkem ve smyslu §2a Zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, čili osobou oprávněnou předepisovat léčivé přípravky nebo osobou oprávněnou léčivé přípravky vydávat. Berete na vědomí, že informace obsažené dále na těchto stránkách nejsou určeny laické veřejnosti, nýbrž zdravotnickým odborníkům, a to se všemi riziky a důsledky z toho plynoucími pro laickou veřejnost.

Rozumím